Nieuws

Harley-Davidson nieuws

Harley-Davidson heeft op de Salon van Brussel een nieuw telg van de Softail familie aan het publiek gepresenteerd, die luistert naar de naam FLSTSB, oftewel de Softail Cross Bones. Deze old school custom valt op door z’n retro uiterlijk met hoog apehanger stuur, springer voorvork en solo zadel. De overwegend zwarte kleurstelling in combinatie met verschillende chromen stijlelementen benadrukt het rebelse karakter nog eens extra. De Cross Bones heeft verder de beschikking over het geïnjecteerde Twin Cam 96 blok en een zesversnellingsbak.
Ook Buell mag een nieuw lid in de gelederen verwelkomen en wel in de vorm van de Ulysses XB12XT. Aan de basis stond uiteraard de standaard Ulysses, die een korte veerweg, lagere standaardzithoogte, grotere kuipruit, verwarmde handvaten, sportbanden e afsluitbare top- en zijkoffers aangemeten kreeg. De XT wordt aangedreven door de bekende 1203 cc, 95 pk sterke V-twin.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.