Nieuws

Harley-Davidson maakt line up voor 120th Anniversary Festival bekend

Het duurt nog even, maar Harley-Davidson heeft de line up bekendgemaakt voor het verjaardagsfeestje ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan, dat van 22 t/m 25 juni plaatsvindt in de Hongaarse hoofdstad Budapest.

Het festival vindt plaats in het Puskás Aréna Park, in het centrum van de stad. Festivalgangers kunnen zich verheugen op vier dagen vol internationale live muziek, met 50 bands die op zes podia optreden en een uitgebreid en veelzijdig muziekprogramma bieden. Op het hoofdpodium staan internationale topartiesten, waaronder de Australische rockers Wolfmother op zaterdag 24 juni en Deep Purple-legende Glenn Hughes op zondag 25 juni, die de populairste hits van de band ten gehore brengt. De tweede dag van het festival, vrijdag 23 juni, staat in het teken van vrouwelijke vocalisten. Headliner is en wordt geleid door Larkin Poe, begeleid door de uit Nashville afkomstige zussen Rebecca en Megan Lovell. Daarnaast zullen ook veel van de populairste Hongaarse artiesten optreden.

Naast al deze podiumacts is er een breed scala aan ander entertainment en activiteiten voor iedereen, van jonge gezinnen tot hardcore bikers. Het uitgebreide festivalprogramma omvat:

  • Motorcultuur – een breed scala aan mogelijkheden om te rijden, proefritten te maken, naast spectaculaire motorshows en prachtige expo’s met H-D motorfietsen uit verleden, heden en toekomst;
  • Geweldig entertainment – speciale zones waaronder Adrenaline en Family Parks, plus showcases verspreid over het hele festivalterrein;
  • Winkelen, eten en drinken – 200+ stands en kraampjes, waaronder erkende Harley-Davidson-dealers, en 80+ verkopers van eten en drinken met heel veel keus in internationale smaken en keukens.

Een hoogtepunt van het festival is ongetwijfeld de Harley-Davidson parade, waarbij duizenden motoren door het hart van de stad rijden langs historische monumenten.

 Voordelige vroegboektickets voor dit evenement zijn nu te koop via hd120budapest.hu.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws