Nieuws

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers overgenomen

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren is overgenomen door Mark Wegh, onder andere eigenaar van Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables. Wegh ziet in het historische merk en in Big-Rivers een belangrijke aanvulling op zijn bestaande activiteiten.  

 Harley-Davidson-dealer Big-Rivers werd in 2010 opgericht door Albert van der Steen en geldt als het belangrijkste verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden. 
 Albert van der Steen over de overname: “Wij houden van een no-nonsense aanpak bij Big-Rivers, en afspraak is afspraak. Net als bij Porsche Centrum Gelderland maken wij tijd voor de klant, lopen wij heel hard om klanten tevreden te maken en te houden. Mark Wegh gaat met zijn visie, het streven het altijd goed te willen doen en zijn enorme netwerk van grote waarde zijn voor ons, ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.” 

 Mark Wegh: “Die gedeelde passie onderstreept dat Harley-Davidson en Porsche perfect samengaan. Ik heb ontzettend veel zin om mijn enthousiasme en ervaring als Porsche-dealer in te zetten bij Big-Rivers. Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen, vertrouwde team en zal zich met kennis en kunde blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.”

 Martin Mulder, Market Manager Harley-Davidson Benelux: “De overname bouwt voort op het succes van Big-Rivers, dat in 2022 nog werd bekroond als op één na beste Harley-Davidson dealer van de regio Benelux-Nordics. Albert heeft een mooi bedrijf opgebouwd dat met Mark Wegh een betrokken en gepassioneerde eigenaar krijgt, precies wat bij het merk en het bedrijf past.” Het team van Big-Rivers zal zich, net als in het verleden, blijven richten op nieuwe en gebruikte Harley’s, onderdelen, onderhoud en reparatie en kleding en accessoires. Big-Rivers bevindt zich op een steenworp afstand van Porsche Centrum Gelderland in Heteren. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws