Nieuws

Harley-Davidson Euro Festival keert terug in 2025

Het Harley-Davidson Euro Festival keert op 8 mei 2025 – volgend jaar dus – terug naar Porte Grimaud, Golfe de Saint-Tropez in Frankrijk. Dit festival werd voor het laatst gehouden in 2018, toen rockband Simple Minds en tal van andere headliners samen met de meer dan 30.000 aanwezigen een gigantisch feest bouwden aan de oevers van de Franse Rivièra.

Bezoekers kunnen op deze prachtige locatie aan het strand alle nieuwe Harley-Davidson motorfietsen bekijken op de H-D Expo, maar ook een gratis proefrit maken langs de met palmen omzoomde lokale wegen.

Op vrijdag 9 mei zal het nabijgelegen heuveldorp Grimaud gastheer zijn van de gratis toegankelijke Harley-Davidson Custom Bike Show, waarbij 100 custom-creaties in zes categorieën strijden om de Best in Show- en People’s Choice-prijzen. Zaterdag 10 mei betekent de terugkeer van de beroemde Harley-Davidson Parade, waarbij duizenden rijders zich in een indrukwekkende parade een weg zullen banen door de straten van Saint-Tropez en het omliggende platteland.

Het Euro Festival van 2025 krijgt een nieuwe officiële evenementenlocatie, naast de oorspronkelijke locatie. Camping de la Plage is een grote camping naast Prairies de la Mer, met een eigen supermarkt, bars, restaurants, sportfaciliteiten, was-, toilet- en doucheblokken – plus toegang tot de beachclub. De accommodatie biedt bezoekers caravan- en tentplaatsen en een beperkt aantal vakantieappartementen en studio’s.

Meer informatie over het Harley-Davidson Euro Festival en tickets zijn vanaf zaterdag 8 juni beschikbaar op www.harley-davidson.com.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws