Nieuws

Handschoenen met gevoel

Rukka Virium X-Trafit handschoen: Handschoen met gevoelige “touch”

Met een Scandinavisch design, de kenmerkende Rukka kwaliteit en de hoogwaardige Gore-Tex X-Trafit-technologie combineert de nieuwe Virium textiel handschoen geweldige looks met een hoog draagcomfort, optimale veiligheid en een uitmuntende feedback.

Bij Gore-Tex X-Trafit is het wind- en waterdichte, ademende Gore-Tex membraan tussen het buitenmateriaal en de binnenvoering tot een enkele laag gelamineerd. Deze constructie biedt diverse voordelen: het laminaat kan zich niet volzuigen met water, zodat de handen minder snel afkoelen en de handschoenen snel drogen. Omdat X-Trafit als een enkel materiaal voelt, biedt het bovendien een helder contact met het stuur en het remhendel. Een ander voordeel is dat je de binnenvoering niet binnenstebuiten trekt als je de handschoen uittrekt. Dit zorgt ervoor dat je de handschoen ook tijdens een regenbui kunt uit- en aantrekken, bijvoorbeeld als je moet tanken.

Prijzen
Bij de Virium heeft Rukka veel aandacht besteed aan de veiligheid. Zo is de handschoen vervaardigd van een zeer slijtvast Cordura bovenmateriaal, waarbij geïntegreerde protectoren de knokkels, de vingers en de pols beschermen. Antislip-materiaal op de palmen en de vingertoppen zorgt voor optimale grip, stretch-zones en velcro strips op de pols en op de schacht garanderen een prettige pasvorm. Verder is de Virium voorzien van een aantal doordachte features, zoals touchscreen-gevoelige vingertoppen en een vizierzeem op de linker wijsvinger. De Virium is verkrijgbaar bij de officiële Rukka dealer in de maten 6 t/m 14 en de kleuren zwart of zwart met geel. De prijs bedraagt € 139,- inc. BTW.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws