Nieuws

Hagon is jarig!

1992 Was het jaar dat Morren Import startte met de officiële vertegenwoordiging van het Engelse schokbrekermerk Hagon Shocks. En met succes… Hagon Shocks zijn niet meer weg te denken in de motorwereld.

Dankzij deduurzame kwaliteit en afwerking, een ongekend compleet assortiment en een betrouwbare service kon Hagon in Nederland uitgroeien tot marktleider in de vervangingsmarkt voor schokbrekers en (voorvork)veren.

Consistent prijsbeleid

Een niet te onderschatten pluspunt – met name voor de prijsbewuste Nederlandse consument – is het feit dat de prijzen van Hagon Shocks al 10 jaar ongewijzigd zijn. Sinds de invoering van de Euro, toen alle prijzen in ons land moesten worden omgerekend, worden alle Hagon producten voor dezelfde prijs aangeboden. De enige reden om regelmatig een nieuwe folder of prijslijst te produceren was de uitbreiding van het assortiment.

Op de komende Motorbeurs in Utrecht vindt u Morren Import in hal 10 op standnummer B028 met een compleet overzicht van het assortiment stereo- en mono schokbrekers, voorvorkveren en aanverwante producten, alsmede de nieuwste prijslijst met “oude” prijzen…
Voor meer informatie: tel. 0342-490580 of www.hagon-shocks.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Mobiel onderdak voor motorrijders

Mobiel onderdak voor motorrijders

15 juli, 2024

Vakantie nog op de rol? En kamperen? Dan is de Elixer 2 van MSR is een tent waarbij het helemaal snor zit met de ...

Overig nieuws