Nieuws

Ha lekker! Winter!

Geef kou geen kans met de Rukka N2S Windstopper Gamma & Delta

Als het buiten kouder wordt en de behoefte voor warme kleding stijgt, komen ze tevoorschijn: Rukka introduceert de nieuwe windstoppers Gamma en Delta!

De nieuwe Delta (broek) en Gamma (shirt) is een combinatie van windstopper en microfleece. Dankzij het windstopper membraan blijft het winddicht en ademend. De microfleece zorgt voor een zacht, comfortabel en warm gevoel door de warmte vast te houden. De Gamma en/of Delta kan zowel als eerste ‘laag’ of als tweede laag gedragen worden. Ideaal voor de doorrijder.

Next to Skin (N2S)
Deze Rukka onderkleding valt in het brede Next to Skin assortiment, waarbij de functionele onderkleding als tweede huid kan fungeren. Deze onderkleding voert het zweet/vocht af, waarbij het Gore Windstopper membraan zorgt dat de wind niet doordringt en het lichaam niet afkoelt. De N2S producten kunnen, naast motorrijden, ook uitstekend in andere koude omstandigheden gebruikt worden, waaronder skiën, hardlopen e.a.

Prijzen en maten
De adviesverkoopprijs bedraagt € 99,00 (shirt) € 99,00 (broek) inclusief BTW. De beschikbare maten zijn S t/m XXL. Rukka kleding is verkrijgbaar via de Rukka dealer.

Kijk ook op www.facebook.com/hocopartsnews ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws