Nieuws

H2Out

Spidi Voyager 3: H2Out voor iedereen
Het 2013 seizoen heeft een primeur: Spidi heeft met de Voyager 3 een instapmodel in haar populaire H2Out textiellijn. H2Out voor iedereen!

Het gepatenteerde H2Out membraan* is bij de insiders al bekend dankzij de combinatie van waterdichtheid, ademend vermogen en duurzaamheid. Met de nieuwe Voyager 3 is het membraan beschikbaar voor een breder publiek.

De jas is opgebouwd uit drie lagen volgens het ‘step-in clothing’ principe van Spidi. Hierbij zijn de thermovoering(1) en het waterdichte H2Out membraan(2) uitneembaar. Ter verkoeling is de buitenjas(3) uitgevoerd met afsluitbare ventilatieopeningen op de schouders, armen en rug. De opbergruimte achter op de jas maakt het mogelijk om het membraan mee te nemen, zodat het in het geval van een regenbui binnen handbereik is. De nieuwe Spidi Voyager 3 heeft met 6 zakken meer dan voldoende opbergmogelijkheden.

De jas is uiteraard voorzien van CE-goedgekeurde protectoren op de schouders en ellebogen, optioneel is de jas uit te breiden met diverse rug- en borstprotectoren uit het Spidi ‘safetylab’.
Prijzen en maten

De Voyager 3 H2Out is leverbaar voor € 339,90 inclusief BTW, in de kleuren zwart en groen, in de maten M-3XL. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven, Moto Moda in Eindhoven, Kobutex in Buitenpost en Rob’s Accessoires in ’T Zand.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!

* H2Out membraan: Waterdicht én droog onderweg. Het gepatenteerde H2Out membraan is specifiek voor de motorrijder ontwikkeld. De werking van de poriën zorgt ervoor dat water niet door het membraan heen kan, terwijl transpiratie op een actieve manier naar buiten wordt getransporteerd.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws