Nieuws

H-D Pan America Adventure Centre geopend

Sinds Harley-Davidson de Pan America in het gamma heeft, heeft het ook een nieuwe schare motorrijder aan zich gebonden. Om die op hun wenken te bedienen is onlangs in het Belgische Balen het H-D Pan America Adventure Centre geopend. 

Op dit 13 hectare grote offroad-terrein vol met single tracks, gravelpaden en hellingen, op zo’n 20 kilometer van de Nederlandse grens, leren gecertificeerde instructeurs je de technieken van veilig offroad rijden. En zoals de naam al aangeeft, staat in het Adventure Centre de Pan America 1250, het eerste Adventure Touring model van Harley-Davidson, centraal.

De training is toegankelijk voor iedereen, of je nu een offroad-veteraan bent of nog nooit op onverharde ondergrond hebt gereden. Na de ontvangst met koffie en thee volgt een half uur theorie. Vervolgens ga je onder begeleiding van de instructeurs de theorie in praktijk brengen. Na de lunch volgt een rondrit door de omgeving, waarin je het geleerde in echte offroad-situaties toepast. De rit duurt zo’n 2,5 uur. Na terugkomst op het terrein ontvang je een officieel H-D Pan America Adventure Diploma. De kosten voor de gehele training zijn € 299,-, inclusief gebruik van de H-D Pan America, lunch en koffie.

Info: www.hdadventurecentre-benelux.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws