Nieuws

GRATIS OPEN- PADDOCK SBK

Superbikecoureurs delen handtekeningen uit tijdens gratis bijeenkomst

Het aanstaande weekend wordt op het TT Circuit Assen de FIM Superbike World Championship verreden. Bloedstollende races en inhaalmomenten, close-racing en een imponerend deelnemersveld zijn de ingrediënten voor dit motorsportspektakel. Het WK Superbike in Assen biedt de fans de gelegenheid om donderdagmiddag voorafgaande aan het raceweekend, GRATIS een kijkje te nemen op de Paddock van het TT Circuit Assen.
Midden tussen de imposante trucks en midden tussen de teams die zich voorbereiden op de komende races kan er een kijkje worden genomen op het middenterrein van het circuit. Proef die dag de sfeer van de vaak hectische voorbereidingen op de races, ruik de geur van olie en rubber. Een unieke gelegenheid om zo dichtbij de rijders te komen en hen zelfs vragen te kunnen stellen en foto’s te nemen. Maak live kennis met Max Biaggi, Carlos Checa en de favoriet van Assen Johnny Rea. De inmiddels wereldberoemde coureurs worden vervolgens op een podium geïnterviewd en u kunt daar GRATIS getuige van zijn. Om de happening compleet te maken zijn er handtekeningsessies en kunt u met uw favoriet(en) op de foto. Een kans die u niet zomaar krijgt, maar die speciaal voor de fans is gecreëerd.

De Open Paddock en de handtekeningen sessie zijn donderdag 19 april van 14.00 uur tot 18.00 uur. Zo zullen tussen 15.00 uur en 15.20 uur onder andere Max Biaggi en Tom Sykes, Checa voor u klaar staan en Carlos Checa in het daarop volgende kwartier. Tussen 14.15 uur en 14.30 uur staan de Nederlanders Voskamp, Van der Mark, Covena, Zeelen, Thoonen en Tessels voor u klaar. Het daarop volgende kwartier is voor Johnny Rea. Een vooralsnog eenmalige mogelijkheid voor de fans om met deze favoriet in contact te komen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.