Nieuws

GoldWings kijken!!

Tijdens het aankomende pinksterweekeinde (9 tot en met 13 juni) verzorgt de Goldwing Club Holland een meerdaags evenement rond de motor Honda Goldwing.

Naar verwachting komen 900 tot 1000 motoren naar de manege aan de Looweg in Luttenberg. De organisatie rekent op ongeveer 1600 mensen die vanuit heel Europa naar Luttenberg komen.

Vanaf donderdag 9 juni is om 12.00 uur het terrein open voor de motorrijders. Ook bezoekers zijn, zij het tot 20.00 uur, dan welkom op het terrein. Het evenement is gratis te bezoeken.

Traditioneel wordt tijdens het weekeinde een grote tour gereden. Honderden Goldwings rijden dan in colonne, gerangschikt per land, luid toeterend door de omgeving.

Deze toer begint zaterdag om 12.00 uur op het manegeterrein. Na hun rondrit komen de motorrijders aan bij het American Motorcycle Museum in Raalte, waar een twee uur durende stop wordt gemaakt. Om 16.30 uur is de stoet weer terug in Luttenberg.

Verder is het terrein met motoren bij de manege in Luttenberg op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur gratis te bezoeken voor belangstellenden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws