Nieuws

Goedhart Motoren stunt op MEGA Motormarkt 2016

Verloting van twee splinternieuwe motoren.

Goedhart Motoren uit Bodegraven stunt wederom tijdens de MEGA Motormarkt op 24 en 25 september: het geeft twee nieuwe motoren weg! Het jaarlijks terugkerende motorevenement is een feest voor motorliefhebbers, met spectaculaire aanbiedingen, muziek, eten, drinken én een loterij.

De absolute hoofdprijs van de MEGA Motormarktloterij is de Kawasaki Z800 Sugomi t.w.v. 10.299 euro. De Z800 is een van de populairste motoren van het moment. De ‘tweede’ prijs is een Honda CB650F t.w.v. 7.990 euro. Andere te winnen prijzen zijn een kledingpakket inclusief helm (t.w.v. 1.000 euro), een Scorpion-uitlaatdemper (t.w.v. 499 euro) en een TomTom 400 Premium (t.w.v. 499 euro).

Flink opruimen
Eigenaar Berry Goedhart: ‘Behalve dat we de loterij houden, ruimen we ook flink op. Zoals altijd zijn er weer marktkramen vol met mega-aanbiedingen op motorkleding, helmen, accessoires en onderdelen. Daar komen de mensen voor, absolute buitenkansjes na een prachtig motorseizoen. Verder hebben we een groot en gevarieerd aanbod jonge gebruikte machines staan. Ook nieuwe motoren staan uiteraard op onze MEGA Motormarkt, voor vriendelijke prijzen. Net als vele demo’s: voor een stuntprijs rijd je zo goed als nieuw.’

Uitbreiding
Na de MEGA Motormarkt is het motorseizoen vrijwel voorbij, maar dat betekent niet dat Goedhart Motoren achterover kan leunen. Berry Goedhart: ‘We geven vol gas voor 2017. De tweede etage wordt met 500 vierkante meter uitgebreid om aan het gewenste shop-in-shopconcept te kunnen voldoen. Dan kan iedereen zich straks onderdompelen in de belevingswereld van zijn of haar favoriete merk.’

Kans maken
Een gratis lot voor de MEGA Motormarktloterij staat in het Goedhart Magazine, dat medio september verschijnt. Daarnaast zijn loten te koop voor 5 euro per stuk en krijgt elke klant bij een besteding van boven de 25 euro tijdens MEGA Motormarkt een lot cadeau. De prijswinnaars van de loterij worden op 14 oktober 2016 bekendgemaakt.

Openingstijden MEGA Motormarkt
Zaterdag 24 september: 8.30 uur – 17.00 uur
Zondag 25 september: 12.00 uur – 17.00 uur

Kijk voor meer informatie over de MEGA Motormarkt 2016 op de site van Goedhart Motoren (www.goedhartmotoren.nl).

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws