Nieuws

Goedhart motoren nu nog groter!!

Grande Opening nieuwe Megastore van 4 t/m 8 mei
Goedhart Motoren nu een van de grootste van Europa
Bodegraven – 28 april 2022

Na een maandenlange verbouwing en uitbreiding opent Goedhart Motoren zijn nieuwe Megastore. Door een complete make-over staat in Bodegraven nu één van de grootste motorzaken van Europa. De Grande Opening is van woensdag 4 tot en met zondag 8 mei. Het wordt een waar festijn voor motorliefhebbers, met een loterij waarmee een Yamaha Ténéré is te winnen.

“Met onze motorwinkel waren we al de grootste in de Benelux”, zegt Berry Goedhart, “Nu mogen we ons rekenen tot een van de grootste in Europa. We hebben de zaak in de afgelopen wintermaanden compleet verbouwd tot een Megastore. De vorig jaar geopende Outlet Store is verbonden met onze showroom waardoor we van 4.000 naar 6.000 vierkante meter zijn gegroeid. De kledingwinkel is groter dan ooit. De Outlet Store blijft. Het is dus geen pop-up store meer. En de nieuwste motoren staan uitgestald in de nieuwe Megastore. Door de uitbreiding is er extra ruimte gemaakt voor de merken Aprilia, Vespa, Piaggio en Moto-Guzzi. Van het laatst genoemde merk is Goedhart sinds februari dealer. Nieuw is ook onze speciale ruimte voor het afleveren van motoren.”

Grande Opening groots festijn
Goedhart Motoren verwacht voor de Grande Opening wel zo’n 15.000 bezoekers met allemaal één gedeelde passie: motoren. Iedereen kan profiteren van prachtige deals, maar ook genieten van motorplezier, eten, drinken (non-alcoholisch) en live muziek. Een uitgebreide collectie motorkleding, helmen en accessoires voor aantrekkelijke prijzen is te vinden in de kledingshop en de Outlet Store. Een belangrijke nieuwkomer in de nieuwe kledingshop is het motorkledingmerk REV’IT: kleding met een nieuwe kijk op design, prijswinnende protectie en vol technische features.

Verloting met als 1e prijs: Yamaha Ténéré
Bij de Grande Opening loterij maken bezoekers kans op mooie prijzen. Tijdens het openingsfestijn geeft Goedhart Motoren een gratis lot bij bestedingen boven de 100 euro. De loten zijn ook los te koop voor 5 euro. Er is kans op maar liefst zes prijzen, waaronder als 1e prijs een Yamaha Ténéré t.w.v. €12.099,-. Loten zijn in te leveren tussen woensdag 4 en zondag 8 mei 2022. Notaris L.T. ter Wal zal de trekking op 8 mei aan het einde van de middag live verrichten.

Diverse extra services
Tijdens de Grande Opening zijn er diverse speciale services, zoals het gratis Noizzes gehoorbescherming aanmeten, direct inbouwen van SENA communicatiesystemen, Shoei helm Personal Fitting en Goedhart verzekeringen.

Openingstijden Grande Opening
Het openingsfestijn in Bodegraven is van woensdag 4 tot en met zondag 8 mei. Goedhart Motoren regelt het parkeren in de nabije omgeving aan de Europaweg in Bodegraven. De openingstijden van de Grande Opening zijn:

Woensdag: 08:30 tot 20:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws