Nieuws

Goed volk die bikers

CS-Riders, is een stichting die bestaat uit motorrijders en trikers uit alle lagen van de samenleving. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in tegen misbruik bij kinderen in welke andere vorm dan ook.

De activiteiten van CS-Riders zijn vooral in het noorden van het land. CS-Riders zetten zich in om kinderen een bezoek, een schouder, een luisterend oor en hun vriendschap aan te bieden. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders en trikers, stoere mannen en vrouwen op hun motor of trike met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Niet alleen als er sprake is van mishandeling zijn de CS-Riders actief, maar ook bij alle andere acties waarin kinderen een rol spelen kunnen de CS-Riders een helpende hand bieden.

Elk kind is voor CS-Riders gelijk ongeacht ras, klasse, religie of verleden.
CS-Riders kent natuurlijk een structuur maar is zeker geen MC en heeft ook niet de intentie dit te worden. We zijn een groep motorrijders en trikers die zich gezamelijk inzetten voor kids en tevens veel waarde hechten aan de onderlinge vriendschap, niets meer en zeker ook niets minder.

http://www.cs-riders.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.