Nieuws

Givi’s soft luggage hutkoffers

De X-Line van Givi moet avonturiers – waarbij soft luggage het summum is – zeker kunnen aanspreken. Maar de tassen zijn ook een uitkomst voor motorrijders die altijd bergruimte te kort komen. Je kunt ze namelijk combineren met gewone zij- en topkoffers.

De zogenaamde Cargo Bags kunnen bovenop een aluminium zij- of topkoffer (of duozadel) worden bevestigd. Met de XL01 levert dat twintig liter ruimte op. Bij de XL02 en XL03 loopt dat op tot 35 en 52 liter. De gebruikte stof is stevig en waterdicht. De in hoogte verstelbare tassen kunnen ook als rugtassen worden gedragen.

Drie tanktassen maken hun debuut. De XL06 is een universeel model voor toermotoren. De XL04 is specifiek bedoeld voor de BMW R1250GS en KTM 1290 Adventure. De XL05 is dan weer geknipt voor de Honda Africa twin en Kawasaki Versys 650. Een draagriem transformeert de tanktassen in schoudertassen. De bevestiging op de benzinetank gaat met de zogenaamde Tanklock. Door de harde bodem en bovenkant behouden de tassen mooi hun vorm.

De XL07 is een zadeltas met een bescheiden en variabele inhoud tussen de 9 en 12 liter. Een draagriem transformeert hem in een schoudertas. Een waterdichte binnentas houdt je kostbare spulletjes droog.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws