Nieuws

G&G GP Largo

Voor een sportieve uitstraling, betere prestaties en een lager gewicht is er de nieuwe G&G GP uitlaat voor de Suzuki GSX-R600 en 750 van 2011-2012.

Deze uitlaat is een fraaie match met de GSX-R door zijn sportieve uitstraling en het donkere geluid dat hij produceert. Mooi Italiaans design, een fraaie positionering op de motor en de strakke TIG-gelaste RVS uitvoering geven een high-tech uitstraling en meer rijplezier.

Uiteraard is de uitlaat voorzien van een verwijderbare dB-killer, zodat het geluid naar eigen smaak gevarieerd kan worden. De uitlaat is in drie kleurenschema’s te krijgen: volledig in matte titaniumlook, volledig zwart of met het schema van de afbeeldingen. Met zijn lage gewicht van 1,4kg bespaart de G&G GP maar liefst 42% op het gewicht van de einddemper, terwijl koppel en vermogen toenemen 2Nm resp. 4pk.

Deze uitlaat is vanaf € 420,- verkrijgbaar, wordt standaard geleverd met een verwijderbare dB-killer, alle benodigde montagematerialen en een Nederlandstalige montagehandleiding.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws