Nieuws

G&G GP Largo

Voor een sportieve uitstraling, betere prestaties en een lager gewicht is er de nieuwe G&G GP uitlaat voor de Suzuki GSX-R600 en 750 van 2011-2012.

Deze uitlaat is een fraaie match met de GSX-R door zijn sportieve uitstraling en het donkere geluid dat hij produceert. Mooi Italiaans design, een fraaie positionering op de motor en de strakke TIG-gelaste RVS uitvoering geven een high-tech uitstraling en meer rijplezier.

Uiteraard is de uitlaat voorzien van een verwijderbare dB-killer, zodat het geluid naar eigen smaak gevarieerd kan worden. De uitlaat is in drie kleurenschema’s te krijgen: volledig in matte titaniumlook, volledig zwart of met het schema van de afbeeldingen. Met zijn lage gewicht van 1,4kg bespaart de G&G GP maar liefst 42% op het gewicht van de einddemper, terwijl koppel en vermogen toenemen 2Nm resp. 4pk.

Deze uitlaat is vanaf € 420,- verkrijgbaar, wordt standaard geleverd met een verwijderbare dB-killer, alle benodigde montagematerialen en een Nederlandstalige montagehandleiding.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.