Nieuws

G&G GP Largo

Voor een sportieve uitstraling, betere prestaties en een lager gewicht is er de nieuwe G&G GP uitlaat voor de Suzuki GSX-R600 en 750 van 2011-2012.

Deze uitlaat is een fraaie match met de GSX-R door zijn sportieve uitstraling en het donkere geluid dat hij produceert. Mooi Italiaans design, een fraaie positionering op de motor en de strakke TIG-gelaste RVS uitvoering geven een high-tech uitstraling en meer rijplezier.

Uiteraard is de uitlaat voorzien van een verwijderbare dB-killer, zodat het geluid naar eigen smaak gevarieerd kan worden. De uitlaat is in drie kleurenschema’s te krijgen: volledig in matte titaniumlook, volledig zwart of met het schema van de afbeeldingen. Met zijn lage gewicht van 1,4kg bespaart de G&G GP maar liefst 42% op het gewicht van de einddemper, terwijl koppel en vermogen toenemen 2Nm resp. 4pk.

Deze uitlaat is vanaf € 420,- verkrijgbaar, wordt standaard geleverd met een verwijderbare dB-killer, alle benodigde montagematerialen en een Nederlandstalige montagehandleiding.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws