Nieuws

Gezocht: oude filmbeelden Pierre Karsmakers

Voor de documentaire ‘Pierre Karsmaker ’s Lifecycle’ zoeken Monique Fuchs en Niek Pennings nog oud filmbeeld van Pierre Karsmakers. Wie heeft er nog 16 mm, 8 mm film of videobeelden van de Flying Dutchman? Misschien zie je jouw beelden straks wel terug in een anderhalf uur durende film.

Foto’s van de Brabander die de motorcross in Amerika eigenhandig naar een hoger niveau tilde zijn er genoeg, bij bewegend beeld ligt dat anders. Filmmakers Fuchs en Pennings zoeken stad en land af naar oud bewegend beeld. Soms is dat er wel, maar onbetaalbaar. Als het duo bijvoorbeeld dertig seconden beeld gebruikt uit de crossfilm ‘One change to win’ kost dat duizend dollar. Daarom een oproep van de filmmakers: wie heeft er nog zelfgeschoten filmbeelden van Karsmakers die mogelijk interessant zijn voor de documentaire? Laat het weten op: mail@vyoupointfilms.nl.

De documentaire ‘Pierre Karsmaker ’s Lifecycle’ is een anderhalf durende film die vanaf maart in negen delen te zien is op Omroep Brabant. Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws