Getest

Getest: Digitsole Warmseries

De oplaadbare inlegzolen van Digitsole beloven acht uur warme voeten, bedienbaar via Bluetooth middels een smartphone-app.

De zooltjes worden weliswaar op de gewenste schoenmaat geleverd en kunnen desgewenst binnen de markering nog verder op maat worden gesneden, maar nemen in de laars veel plek in en lopen aan de achterzijde (waar de accu zit) ongeveer twee centimeter op. De originele zolen moeten dus worden verwijderd, niet meteen een comfort-plus. De bediening met de smartphone werkt daarentegen erg goed. Aangezien de zolen niet specifiek voor motorrijden zijn ontwikkeld, moet de temperatuur in de regel vol open worden gedraaid (45 graden) om in de rijwind het verwarmende effect te voelen. Tussendoor regelen de zolen echter zelfstandig terug – of je nu wilt of niet. Zo houdt de accu het helaas maar twee uur vol. Rennen, springen of buigen van de zolen wordt sterk afgeraden. De app is overigens ook voorzien van een stappenteller met tracking-functie. Maar dat zit tegenwoordig ook al standaard op de meeste smartphones en komt de accuduur natuurlijk niet en goede. Helaas dwingt de app je wel tot het prijsgeven van persoonlijke gegevens en die heb je zeker niet nodig om de zolen warm te krijgen. Info: www.digitsole.com

MOTOPLUS-CHECK: 2,5 ster

PLUS:

Aangenaam effect

MIN:

Beperkte accuduur, app-account, vraagt veel ruimte in laars

Maten: 36 t/m 47

Prijs: € 199,-

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.