Nieuws

Sena geeft communicatiesysteem een geluidsboost

Concurrent Cardo zocht de samenwerking met de HiFi-experts van JBL om de geluidskwaliteit van hun helmluidsprekers te verbeteren en nu biedt ook Sena premium HD-luidsprekers aan als sound upgrade. In eerste instantie enkel nog voor de 30K, 20S Evo en 20S systemen, maar zeer binnenkort zijn ze ook beschikbaar voor de andere systemen van de Amerikaanse bluetooth-specialist.

De nieuwe HD Speakers hebben duidelijk meer bas en een betere helderheid, dat komt enerzijds de onderlinge communicatie ten goede en anderzijds uiteraard ook de kwaliteit van muziek. Door de aangepaste vorm met meer afgeronde randen zou ook het comfort een stuk beter zijn. De luidsprekers, met een doorsnee van 40 millimeter, worden momenteel al standaard gebruikt bij de topsets van Sena, de 50R en 50S, maar zijn zoals gezegd per direct ook als upgrade-kit (Type A) beschikbaar voor de hiervoor genoemde modellen. De HD Speakers (Type B) voor de 5S, 10C Evo en 10C Pro volgen op korte termijn volgens de fabrikant.

De kit bestaat naast een set nieuwe luidsprekers ook uit nieuwe firmware (software update) voor de communicatieset zelf, om het volle potentieel van de speakers te kunnen benutten. Ook de bijbehorende apps van de verschillende systemen zijn geactualiseerd en bieden nu nieuwe functies, evenals aangepaste audio-equalizer settings om de audiokwaliteit te optimaliseren. De prijs van de HD-upgrade-kit bedraagt € 46,33. Info: www.hocoparts.com / www.sena.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.