Nieuws

Gelimiteerde editie ter ere jubileum Ducati 916

Ducati heeft aangekondigd komend weekend een gelimiteerde Ducati Panigale V4 25 Anniversario 916 te presenteren. De Anniversario 916 wordt gebouwd om te vieren dat 25 jaar geleden de eerste Ducati 916 geproduceerd werd.

Veel informatie heeft Ducati nog niet prijsgegeven over haar nieuwe motorfiets. Daarvoor moeten we nog even geduld hebben, aldus de Italianen. Vrijdagavond wordt de machine namelijk voor een select gezelschap in Pebble Beach voor het eerst gepresenteerd. Een dag later brengt Ducati een perskit met alle specificaties naar buiten.

Het serienummer van de speciale uitvoering zal onder meer op de kroonplaat zichtbaar zijn.

In totaal zullen er slechts 500 van deze machines geproduceerd worden. Ieder exemplaar krijgt een eigen serienummer die onder meer op het stuur zichtbaar zal zijn. Daarnaast heeft Ducati een speciaal decors ontwikkeld en wordt de motor uitgerust met race-componenten. Over de prijs heeft Ducati zich nog niet uitgelaten.

Overigens zal het Aruba Racing team volgend weekend hun fietsen ook in een, op het speciale model geïnspireerde kleurstelling, naar het circuit in Laguna Seca sturen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.