Nieuws

Gehoorbescherming testen

Alpine biedt forse kortingen op gehoorbescherming tijdens MOTORbeurs

Alpine, producent en ontwikkelaar van gehoorbescherming, pakt fors uit tijdens de MOTORbeurs in Utrecht eind februari. Bezoekers krijgen tijdens de beurs ruim 40 euro korting (89 euro in plaats van 131 euro) op de aanschaf van op maat gemaakte oordoppen en een mooie bandana. Leden van de KNMV krijgen naast de korting op de oordoppen ook nog eens een flesje Alpine Clean cadeau. Ook kunnen bezoekers hun op maat gemaakte oordoppen gratis laten testen op lekdichtheid. Het maakt niet uit van welk merk de oordoppen zijn. De beurs vindt dit jaar plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari 2014. De stand van Alpine is zoals altijd te vinden in hal 11 standnummer C004.

Onder het genot van een kop koffie je bestaande otoplastieken gratis laten testen op lekkage of een nieuwe set laten aanmeten. De stand van Alpine is traditiegetrouw de ontmoetingsplek voor motorrijders die graag zonder schadelijke windruis willen toeren en racen. Het gefluit van de wind onder je helm leidt tot vermoeidheid en concentratieverlies en kan leiden tot een permanente gehoorbeschadiging. Op maat gemaakte oordoppen zijn de beste manier om dat te voorkomen.

Honderden bezoekers
Elk jaar opnieuw komen tijdens de MOTORbeurs honderden bezoekers naar de stand van Alpine. Alpine heeft als enige een speciale testhoek ingericht om otoplastieken te testen op lekdichtheid. Het advies is minimaal eens per vier jaar de op maat gemaakte oordoppen te testen. Zo weet je als motorrijder zeker dat je gehoor goed beschermd is en blijft. De otoplastieken van Alpine kosten tijdens de beursdagen geen € 131,- maar slechts € 89,-.

MotoSafe
Afgelopen jaar introduceerde Alpine de geheel vernieuwde MotoSafe oordoppen. De vernieuwde oordoppen zijn gemaakt van het unieke AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor wat een comfortabele pasvorm oplevert, ook onder de helm. De twee AlpineAcousticFilters geven de motorrijder de keuze uit gemiddelde en zware demping. De set wordt gecompleteerd met een extra oordop. Ook hier biedt Alpine een forse korting. Wie een set MotoSafe aanschaft tijdens de beurs betaalt slechts 20 euro in plaats van 24,95 euro.

Alpine gehoorbescherming ontwikkelt en produceert al sinds 1995 unieke oordoppen en otoplastieken voor motor- en cabriorijders. De gehoorbeschermers hebben speciale filters die het schadelijk geluid dat door windruis ontstaat dempen. De motor zelf en de navigatie is nog uitstekend te horen en men kan nog normaal een gesprek voeren. De oordoppen worden in meer dan 41 landen verkocht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws