Nieuws

GasGas onthult tien 2023 motorcross modellen

GasGas heeft het bij zijn 2023-motorcrossgamma over een zeer luidruchtige en zeer rode make-over. Daar is op het eerste gezicht niets van gelogen. Wil je dat met eigen ogen zien, klik dan hier voor de video.

De motoren zijn niet eenkennig als het om mogelijke rijders gaat. GasGas schat ze net zo makkelijk in voor liefhebbers en racefanaten. Deze maart is 2023 voor GasGas al begonnen, al komen de vijf minibikes pas in mei. Voor de kleinste crossertjes is er de elektrische MC-E 5. Verder biedt GasGas de MC 50 aan met benzinemotor en rev ‘n’ go. Naarmate kinderen vorderen, kunnen ze overgaan op de MC 65 met zes versnellingen, voordat ze de sprong wagen naar onze MC 85, die verkrijgbaar is in versies met kleine en grote wielen.

Volwassenen hebben de keuze uit twee lichtgewicht tweetakten: de MC 125 en MC 250 en drie viertaktmodellen: MC 250F, MC 350F, en MC 450F. Om alles naar de zin te maken heeft GasGas een assortiment technische accessoires. Voor de rijders die hun crossmotor willen beschermen, verbeteren of een unieke stijl willen toevoegen, bevat GasGas’ catalogus zo’n beetje alles wat een rijder nodig heeft, van verbeterde rem- en uitlaatsystemen tot kroonplaten en wielen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws