Nieuws

Ga jij als Tissot-super-VIP naar de 93e Dutch TT Assen?

Het is juni en dat betekent dat de Dutch TT Assen er aan zit te komen, de 93e editie alweer. Misschien heb je al kaarten, misschien zit je nog te dubben of je gaat. Aan dat laatste hoef je niet meer te twijfelen, want via onze partner en MotoGP-sponsor Tissot mogen we twee heel gave kaarten voor de Dutch TT Assen weggeven: MotoGP VIP Village 2-days tickets voor de zaterdag én zondag.

Dat betekent dat je twee dagen lang toegang hebt tot het Mekka van de MotoGP-wereld. Uiteraard is toegang tot het MotoGP VIP Village, met terras aan de baan, inbegrepen en hetzelfde geldt voor de MotoGP Lounge Hospitality. Daarnaast maak je een Paddock Walk en kun je mee met de Pit Lane Walk. En dat is nog niet alles, want er staat eveneens een Q&A met Ducati fabriekscoureur Enea Bastianini op het programma, en je kunt ook de felbegeerde World Champions Trophy van dichtbij bekijken en een bezoek brengen aan een tentoonstelling van oude GP-motoren. Een heel dikke prijs dus!

Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel, een mailtje sturen naar het bekende adres: prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Tissot VIP-kaarten Dutch TT Assen. Dat kan tot uiterlijk 16 juni aanstaande. Vermeld uiteraard je naam, leeftijd, adresgegevens, telefoonnummer én – heel belangrijk – je abonneenummer van MotoPlus. Laat ook even kort en bondig weten waarom jij vindt dat juist jij naar het MotoGP VIP Village in Assen moet.  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws