Nieuws

Fraaie GSX-8S Team Suzuki van Suzuki Moto France

Suzuki-importeur Nimag BV lanceerde onlangs al fraaie stickersets voor de GSX-8S en de nieuwe GSX8-R, maar ook in Frankrijk zijn ze aan het stickeren geslagen. Suzuki Moto France is daarbij nog wat verder gegaan en heeft met de GSX-8S Team Suzuki een speciale uitvoering op de wielen gezet.

Deze GSX-8S Team Suzuki is sinds afgelopen maand verkrijgbaar bij de Franse Suzuki dealers. Basis is of de GSX-8S in het blauw (Pearl Cosmic Blue, QU1) of in het zwart (Metallic Mat Black No.2/Glass Sparkle Black, KGL).

De specifieke onderdelenset voor deze speciale uitvoering is Pack Team Suzuki gedoopt en deze kan in Frankrijk door de Suzuki-dealer worden gemonteerd, maar op aanvraag is het ook los verkrijgbaar voor doe-het-zelvers.

Het Team Suzuki pakket voor de GSX-8S bevat een speciale set stickers in verschillende tinten blauw, met rode accenten en grafische elementen, gebaseerd op de sporthistorie van de motorfabrikant uit het Japanse Hamamatsu. Ook het logo van het bedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke stickersets is te zien: APX Factory, Suzuki’s partner in Frankrijk.

In de kit zitten ook een cover voor de duoplek en een bugspoiler, evenals een korte kentekenplaathouder en een USB-aansluiting. Een lichtere en/of krachtigere uitlaatdemper, zoals vaak gebruikelijk bij dit soort speciale modellen, is echter niet inbegrepen.

Het Team Suzuki pack kost in Frankrijk € 999,- plus werkplaatskosten voor montage. Vooralsnog zijn er geen plannen om deze kit ook in Nederland uit te brengen.  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws