Nieuws

Film Dark Rider in de bios

Op zoek naar een mooie film over motorrijden? Dan is de film Dark Rider een aanrader. Deze film, die vanaf 8 juli draait, van de Vlaamse Eva Küpper vertelt het verhaal van de Australische motorrijder Ben Felten, die een wereldrecordpoging doet om de snelste blinde motorrijder te worden.

Felten (51) werd op dertigjarige leeftijd als gevolg van een oogziekte volledig blind. Ondanks de tegenslagen en risico’s bleef hij zijn droom najagen om professioneel motorcoureur te worden. Daarom bedenkt hij, samen met oud GP-coureur Kevin Magee (57), een plan om het wereldsnelheidsrecord op land te verbreken en zo de snelste blinde motorrijder ter wereld worden. Als ze tijdens de recordpoging de dertienjarige Jet ontmoeten, wordt de poging nóg standvastiger: door het record te verbreken hopen ze Jet z’n vertrouwen en hoop voor de toekomst terug te vinden.

De film zou eigenlijk 15 april al in de bioscopen verschijnen, maar vanwege de welbekende corona-pandemie werd dit verschoven. Meer info: www.serendipityfilms.be/dark-rider

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.