Nieuws

Feest in Venraij

Een goed idee om de emotionele dip na Sinterklaas te verwerken:

Venray is er klaar voor! Voor een nieuw, spectaculair evenement: Motor Event. In de Evenementenhal Venray vindt dit spektakel op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december plaats. Drie dagen lang show, sport en entertainment.

Het Motor Event Venray bestaat uit een bijzondere mix van internationale crosswedstrijden en een grote motorbeurs. Er is ook een feestplein met een indoor kermis, . Dat het Motor Event vanuit Hardenberg nu ook naar Venray komt, vindt Jos Warringa niet meer dan logisch. “ Ik merk dat de interesse in het zuiden van het land voor dit soort activiteiten veel groter is dan in het noorden of in het oosten. De motorsport leeft veel meer in het zuiden.  Venray is voor dit evenement een perfecte plek. In Venray krijgen we ook bezoekers uit Duitsland en België. Ik verwacht dat het Motor Event in Venray een internationale uitstraling krijgt.”

Wat dit evenement zo uniek maakt, is volgens Warringa de combinatie van motorcross, de motorbeurs, de indoorkermis, maar ook de evenementen in de avonduren. “De vrijdagavond wordt afgesloten met een after party met Radio 538 on tour. Op zaterdagavond vindt een heuse Flügel Après Ski-party plaats tijdens de Crazy Night, kaarten voor de Crazy Night zijn al verkrijgbaar via de website. De verschillende wedstrijden, de beurs en de kermis zijn met dagkaarten te bezoeken. De kaarten zijn aan de deur van de evenementenhal verkrijgbaar.”

De motocross wedstrijden zijn van internationaal niveau. Er doen coureurs uit de hele wereld aan mee .Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig om er een succesvol spektakel van te maken. Hierover zal worden nagepraat, let maar op. Het wordt een geweldig feest met sensationele motorsport.”

Dagkaarten voor het Motor Event, inclusief vrijkaarten voor de indoorkermis, kosten 17,50 euro voor volwassenen. Kinderen en jongeren van 6 t/m 16 jaar betalen 9 euro. Voor de jongste kinderen is het evenement gratis te bezoeken. Meer informatie: www.indoorsupercross.nl en www.motoreventvenray.nl.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.