Nieuws

Feest in Venraij

Een goed idee om de emotionele dip na Sinterklaas te verwerken:

Venray is er klaar voor! Voor een nieuw, spectaculair evenement: Motor Event. In de Evenementenhal Venray vindt dit spektakel op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december plaats. Drie dagen lang show, sport en entertainment.

Het Motor Event Venray bestaat uit een bijzondere mix van internationale crosswedstrijden en een grote motorbeurs. Er is ook een feestplein met een indoor kermis, . Dat het Motor Event vanuit Hardenberg nu ook naar Venray komt, vindt Jos Warringa niet meer dan logisch. “ Ik merk dat de interesse in het zuiden van het land voor dit soort activiteiten veel groter is dan in het noorden of in het oosten. De motorsport leeft veel meer in het zuiden.  Venray is voor dit evenement een perfecte plek. In Venray krijgen we ook bezoekers uit Duitsland en België. Ik verwacht dat het Motor Event in Venray een internationale uitstraling krijgt.”

Wat dit evenement zo uniek maakt, is volgens Warringa de combinatie van motorcross, de motorbeurs, de indoorkermis, maar ook de evenementen in de avonduren. “De vrijdagavond wordt afgesloten met een after party met Radio 538 on tour. Op zaterdagavond vindt een heuse Flügel Après Ski-party plaats tijdens de Crazy Night, kaarten voor de Crazy Night zijn al verkrijgbaar via de website. De verschillende wedstrijden, de beurs en de kermis zijn met dagkaarten te bezoeken. De kaarten zijn aan de deur van de evenementenhal verkrijgbaar.”

De motocross wedstrijden zijn van internationaal niveau. Er doen coureurs uit de hele wereld aan mee .Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig om er een succesvol spektakel van te maken. Hierover zal worden nagepraat, let maar op. Het wordt een geweldig feest met sensationele motorsport.”

Dagkaarten voor het Motor Event, inclusief vrijkaarten voor de indoorkermis, kosten 17,50 euro voor volwassenen. Kinderen en jongeren van 6 t/m 16 jaar betalen 9 euro. Voor de jongste kinderen is het evenement gratis te bezoeken. Meer informatie: www.indoorsupercross.nl en www.motoreventvenray.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Even geduld aub!

Even geduld aub!

19 juli, 2024

De tijd vliegt als je lol hebt, zo blijkt maar weer. Zo ben je nog aan het uitbuiken van de Kerstdagen en zo staat ...
MotoPlus 15 | Circuitbeesten!

MotoPlus 15 | Circuitbeesten!

19 juli, 2024

Met haar nieuwe Fireblade probeert Honda aan de macht te komen bij de superbikes. Om te kijken of dat is gelukt ...
Warmdraaien – De K van komkommer

Warmdraaien – De K van komkommer

18 juli, 2024

De ‘J’ van juli zit in de maand en dat betekent dat de ‘K’ van komkommer ook weer veelvuldig opduikt in het ...

Overig nieuws