Nieuws

Feest in Den Bosch

Met een grote Paasshow opent de bekende motorzaak V.D. Heyden Motors in ’s-Hertogenbosch het motorseizoen 2012 officieel.

V.D. Heyden Motors is exclusief dealer van het Amerikaanse motormerk Victory en tevens officieel dealer van Yamaha, Suzuki, Aprilia en Piaggio motorfietsen. Daarnaast zijn er de scooters van Vespa, AGM, Aprilia, Peugeot, Piaggio, SYM en Yamaha en de E-scooters van Govecs, Nimoto en Ebretti.

Op Tweede Paasdag gaan de deuren van de showroom open voor iedereen die op zoek is naar scherpe aanbiedingen of een mooie testrit. Alle motorkleding zal op deze dag “taxfree” (BTW weg ermee!) verkocht worden, dus op alle bekende merken zoals Dainese, Rev’it , Macna en Arlen Ness ontvangt u een fikse korting. Ook zal op deze actiedag de complete GIVI bagage-lijn aanwezig zijn, die ook taxfree wordt aangeboden!

Met de recente opening van de Victory Corner heeft V.D. Heyden Motors een uniek motormerk in huis gehaald. Victory is het ultieme cruisermerk door een eigentijds ontwerp met zachte, vloeiende lijnen die bewijzen dat je voor een klassiek design niet vast hoeft te zitten aan het verleden. De zeer ruime line-up omvat meer dan 25 modellen, variërend van de stoere Vegas High Ball tot de zeer luxe Vision toermotor. V.D. Heyden Motors heeft alle in de Benelux verkrijgbare modellen in de showroom, een proefrit op deze unieke machines behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Op Tweede Paasdag staan ook diverse 2012 modellen klaar voor een proefzit of proefrit. Daarbij zijn o.a. de Yamaha’s in 50th Anniversary World GP kleuren en de XT1200Z Super Ténéré, net als de gloednieuwe Suzuki V-Strom 650 plus de Aprilia Dorsoduro 1200.

De Paasshow van V.D. Heyden Motors is op 9 april, Tweede Paasdag 2012 van 11.00 tot 17.00 uur. Door de extreme kortingen zouden een groot aantal zaken wel eens heel snel uitverkocht kunnen raken, we raden slimme kopers dan ook aan op tijd te zijn!

V.D. Heyden Motors – Oude Vlijmenseweg 186 – 5223 GT ’s-Hertogenbosch

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws