Nieuws

Feest bij Van der Heyden, Den Bosch

December: héél veel te doen bij Van der Heyden Motors Den Bosch 

Sinds de verhuizing  naar de nieuwe locatie zit de vaart er bij Van der Heyden Motors enorm in. Ook voor de maand december zijn er weer volop activiteiten in Den Bosch gepland; niet alleen voor de Kerstdagen maar ook voor de dagen daar omheen.

Het spektakel begint al op 20 december met de komst van de machtige Kawasaki Ninja H2. De presentatie van deze extreme machine deed vele monden openvallen, waarbij het gebruik van een supercharger en een bizarre 300 pk een nieuw hoofdstuk in de moderne motorgeschiedenis inluidden. Op deze speciale dag staat er niet alleen een H2 in de winkel, maar ook een opengewerkte versie, echt voer voor technofreaks dus.
Naast de exclusieve showdag voor deze geweldenaar heeft Van der Heyden nu al een groot aantal modellen 2015 line-up van Kawasaki in huis, waaronder bijvoorbeeld de gloednieuw Versys 650 & Versys 1000 en de nieuwe kleurstellingen van topmodellen als de ER-6 en Z800.

Op 2e Kerstdag (geopend van 11.00 tot 16.00 uur) en “3de Kerstdag” (zaterdag 27 december) is het natuurlijk tijd voor de jaarlijkse Kerstshow, waarbij we ook alle nieuwe Yamaha modellen kunnen laten zien. Zo is de MT-07 Moto Cage de stoere nieuweling in de enorm succesvolle MT-line, maar daarnaast werken we nog aan een aantal verrassingen, zorg dus dat je erbij bent!

Als dé dealer voor Nederland van de moderne Indian Motorcycles staan ook de gloednieuwe Indian Scout en Roadmaster als primeur bij Van der Heyden. Beide motoren voeren het moderne ThunderStroke motorblok, hiermee doet Indian -met respect voor het imposante verleden- weer volop mee aan The American Dream!

Bij Van der Heyden weten ze al jaren dat bij de decembermaand ook scherpe aanbiedingen horen. In de Dainese D-Store krijg je daarom de hele maand al 10% kassakorting, maar het kan nog scherper! Daarom betaal je tijdens 2e en 3de Kerstdag geen BTW!

V.D.Heyden Motors
Rietveldenweg 39
5222 AP  s’Hertogenbosch
Telefoon: 073-6218259
www.vdheydenmotors.nl

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.