Nieuws

Exclusieve Suzuki jubileumhelm, slechts 100 stuks

In 2020 had Suzuki iets te vieren, namelijk het 100-jarig bestaan. Dat feestje viert de Japanse fabrikant eigenlijk nog steeds een beetje. Met 100 heel exclusieve Arai-helmen bijvoorbeeld, waar niet heel makkelijk aan te komen is.

In samenwerking met helmfabrikant Arai is een RX-7 in een heel bijzonder Suzuki-design gespoten. De kleuren blauw en zilver domineren en op het kinstuk is bovendien een jubileumtekst geplaatst. Op de zijkanten is het GSX-RR-logo te zien en bovenop dat van MotoGP-sponsor Ecstar. Wereldwijd komen er slechts 100 beschikbaar, waarvan er dertig exclusief voor de Japanse markt zijn voorzien. Kopen kun je deze speciale helm daar niet, een optie tot koop is alleen te winnen.

Geïnteresseerde Japanners moeten op de Suzuki-site een aanschafwens invullen en deelnemen kan slechts één keer. De loterij is alleen actief tussen 11 en 25 januari. De prijs van de helm bedraagt omgerekend 1100 euro. 

Of deze Suzuki-Arai-jubileumhelm ook in Europa verkrijgbaar wordt, is helaas nog niet bekend. Op de homepage van Arai valt een ieder geval een cryptische omschrijving met als datum 15 januari te lezen. Suzuki-fans doe er dus goed aan om die datum in hun agenda te omcirkelen.    

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.