Nieuws

Exclusieve korting voor MotoPlus-lezers!

Eind vorig jaar lanceerde Yamaha een volledig nieuwe webshop met een breed scala aan motorkleding, merchandise, lifestyle kleding, koffers, tassen en nog veel meer. Daarmee richt de webshop zich niet expliciet alleen op rijders, maar door de veelzijdigheid van het aanbod op iedereen met een Yamaha-hart.

Binnen de webshop vind je verschillende productlijnen en collecties, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Yamaha’s Paddock Blue-collectie weerspiegelt Yamaha’s pure racefilosofie en is een must voor rijders, teams en uiteraard fans. De Yamaha Ténéré 700 is een heel eigen karakter binnen de Yamaha-familie en om die spirit te onderstrepen, heeft Yamaha een collectie van hoogwaardige, functionele adventure-items, van slaapzak tot multitool en van een eenpersoons tent tot een portable espressomaker. MT-rijders voelen zich meer thuis in een rauwe, urban setting en worden met de strakke en stijlvolle MT-lijn op hun wenken bediend.

Naast alle modelgerelateerde items biedt de shop nog tal van andere merchandise- en ook cadeau-artikelen. Leuk dus als je nog inspiratie zoekt voor moeder- en/of vaderdag. Nog leuker is dat je als MotoPlus-lezer de gehele maand mei kunt profiteren van liefst 15% korting in Yamaha’s webshop. Gebruik daarvoor de kortingscode MOTOPLUS05. De Yamaha-webshop is te vinden op www.yamaha-motor.shop

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.