Nieuws

Exclusieve First Edition Suzuki V-Strom 1050 XT

In MotoPlus 3, die op 7 februari verschijnt, lees je de eerste test van de nieuwe Suzuki V-Strom 1050. De XT-uitvoering van de nieuwe allroad komt er in een speciale First Edition-uitvoering.

Deze versie is voorzien van een aantal exclusieve accessoires, waaronder een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en led-mistlampen. Daarnaast wordt de V-Strom 1050 XT First Edition geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset met twee koffers met een inhoud van 37 liter. Verder kan elke koper kiezen tussen het TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter. In totaal worden er 25 stuks van de First Edition geleverd.

De First Edition is uiteraard gebaseerd op de nieuwe Suzuki V-Strom 1050XT, die standaard is voorzien van een uitgebreid pakket aan assistentie-systemen, waaronder cruisecontrol, hill-hold control, slope dependent control en load dependent control. Daarnaast heeft de nieuwe V-Strom 1050XT onder andere led-verlichting en een in hoogte verstelbaar zadel.

De Suzuki V-Strom 1050XT First Edition is te bestellen via de Suzuki-dealer. In het eerste kwartaal zullen alle 25 V-Strom 1050XT First Editions feestelijk afgeleverd worden op een centrale locatie in Nederland.

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws