Nieuws

Er warmpjes bijzitten

Volgens de geruchten, er wordt alweer over een Elfstedentocht gerept voordat er überhaupt één nachtvorstje over het land is getrokken, komt het kwik de komende maanden nauwelijks boven de nul. Dan kun je als doorrijder maar beter goed beslagen ten ijs (figuurlijk bedoeld) komen, bijvoorbeeld met deze Argonaut (heren) of Armiina (dames) combi van Rukka.
De basis van deze highend outfits wordt gevormd door een 3-laags Gore-Tex laminaat in combinatie met sterk Armacor, evenals een nieuwe generatie Lock-out rits, die één of meerdere overlappen bij de ritssluiting overbodig maakt. Een hoogwaardige constructie die wind en water effectief buiten de deur houdt. Aangevuld met een warme, uitneembare thermovoering zal de kou nauwelijks greep op je krijgen.
Verschillende stelmogelijkheden, onder meer bij boven- en onderarm, en elastisch materiaal in de zijpanden moeten een perfecte pasvorm garanderen, terwijl het hoofdstuk bescherming wordt ingevuld door CE-gekeurde RVP Air protectoren. Het zitvlak van beide broeken is voorzien van Keprotec antislip weefsel voor een stabiele zit. De Argonaut (leverbaar in zwart en zwart/geel) en Armiina (enkel leverbaar in zwart) combi’s kosten € 1398,- (België € 1422,-). Info: www.hocoparts.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.