Nieuws

Er warmpjes bijzitten

Volgens de geruchten, er wordt alweer over een Elfstedentocht gerept voordat er überhaupt één nachtvorstje over het land is getrokken, komt het kwik de komende maanden nauwelijks boven de nul. Dan kun je als doorrijder maar beter goed beslagen ten ijs (figuurlijk bedoeld) komen, bijvoorbeeld met deze Argonaut (heren) of Armiina (dames) combi van Rukka.
De basis van deze highend outfits wordt gevormd door een 3-laags Gore-Tex laminaat in combinatie met sterk Armacor, evenals een nieuwe generatie Lock-out rits, die één of meerdere overlappen bij de ritssluiting overbodig maakt. Een hoogwaardige constructie die wind en water effectief buiten de deur houdt. Aangevuld met een warme, uitneembare thermovoering zal de kou nauwelijks greep op je krijgen.
Verschillende stelmogelijkheden, onder meer bij boven- en onderarm, en elastisch materiaal in de zijpanden moeten een perfecte pasvorm garanderen, terwijl het hoofdstuk bescherming wordt ingevuld door CE-gekeurde RVP Air protectoren. Het zitvlak van beide broeken is voorzien van Keprotec antislip weefsel voor een stabiele zit. De Argonaut (leverbaar in zwart en zwart/geel) en Armiina (enkel leverbaar in zwart) combi’s kosten € 1398,- (België € 1422,-). Info: www.hocoparts.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws