Nieuws

Enfield-rijders aller landen, verenigt u

Jaarlijks roept Royal Enfield onder het motto ‘OneRide’ Royal Enfield-rijders over de hele wereld op om naar buiten te komen en als één te rijden. Nederlandse en Belgische rijders gaven op 26 september massaal gehoor aan deze oproep.

Vanuit de Nederlandse dealers Lowlands (Zwolle), Gebr. Van Doorn (Ammerzoden) en Motor Centrum Roosendaal (Roosendaal) kwamen in totaal zo’n tachtig Royal Enfield rijders via prachtige routes naar importeur Motomondo in IJsselstein. Daar was de showroom tot de nok toe gevuld met de nieuwste modellen. Ook de Royal Enfield Himalyan 410 van Itchy Boots (Noraly Schoenmaker) was aanwezig. Deze motorfiets heeft ruim 35.000 kilometer afgelegd door Centraal Azië, Rusland, Kaukasus en de Balkan om vervolgens via Europa naar Nederland te rijden. Bij onze zuiderburen reden 150 rijders vanuit Kortrijk naar Diksmuide. Na de middag leidde de route via ‘The Flanders Fields’ terug richting Kortrijk.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.