Nieuws

En voor de doorrijders

Dat gevoel tussen je bilnaad als of je in Huize Avondrood al twee dagen op dezelfde senioren Pamper zit. Het idee dat iedere automobilist je in dit seizoen wil doodrijden omdat je virtueel onzichtbaar voor hem bent en dus bonuspunten oplevert…

Dat kan beter: Met de Shelter regencombi van het Nederlandse motorkledingmerk Macna ben je niet alleen goed beschermt tegen de regen , maar ook goed zichtbaar voor medeweggebruikers.

Overdag en tijdens slechte weersomstandigheden zorgt de fluorescerende kleurstelling van de Shelter regencombi voor goede zichtbaarheid .Zodra het donker wordt neemt Macna’s Side Eye reflectie de attentiewaarde over. Deze reflectiedelen zijn zo gepositioneerd dat ze ook voor een goede zichtbaarheid vanaf de flank zorgen, het zichtpunt waar motorrijders vaak over het hoofd worden gezien.

Om  flapperen tegen te gaan heeft de Shelter regencombi stelbanden op de mouwen en  bij de taille. Daarnaast zorgt de verstelbare sluiting op de mouweinden ervoor dat de Shelter regenjas ook goed aansluit op je handschoenen zodat regenwater geen kans krijgt om binnen te dringen.

De Shelter regenbroek heeft onderaan de broekspijpen Heatshields die er voor zorgen dat de broek niet smelt door de hitte van de uitlaat . Dankzij de gladde mesh binnenvoering en de ruime instap met lange asymmetrische sluiting kun je de regenbroek eenvoudig over je motorlaarzen aantrekken.

De Shelter regenbroek en regenjas zijn los van elkaar verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaak. Op macna.com staat meer informatie over de Shelter.

 

  • adviesprijs jas/ broek: 69,95/ 39,96, Maten: XS t/m XXXL, Kleuren: Fluorescerend geel–zwart / Zwart
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws