Nieuws

Elite-uitvoeringen Indian Challenger en Chieftain

Indian breidt haar Elite-lijn met speciale uitvoeringen van de Challenger en de Chieftain. Deze in een gelimiteerde oplage uitgebrachte baggers, waarvan er respectievelijk slechts 25 en 20 naar Europa komen, zijn van een aantal exclusieve stijlkenmerken voorzien, waarmee ze zich onderscheiden van de standaard uitvoeringen.

Zo is de Challenger Elite voorzien van een fraaie matgrijs/zwarte kleurstelling met rode kleuraccenten. De Challenger Elite wordt aangedreven door de 122 pk sterke en 1.768 cc metende PowerPlus-motor, die daarnaast 178 Nm koppel uit de mouw schudt, en is verder onder andere voorzien van elektronisch verstelbare veervoorspanning achter, adaptieve led-koplamp, verstelbare ruit, handvatverwarming, audiosysteem en TFT-dashboard met navigatie.

De Chieftain Elite springt in het oog met zijn Heavy Metal Smoke-kleurstelling met bronskleurige details. Hart van deze Chieftain is het Thunderstroke 116-blok met een flinke 171 Nm koppel en ook hier is standaard een adaptieve led-koplamp aan boord en verder een verstelbare, getinte ruit, grote aluminium treeplanken, zadeltassen met led-verlichting en ook een audiosysteem. Naar wens kunnen beide Elite-modellen uiteraard nog verder worden gepersonaliseerd. Info: www.indianmotorcyclebenelux.com

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws