Nieuws

Elektrische LiveWire voor Deltion College Zwolle

De motorfietsindustrie groeit behoorlijk en daar komen ook nieuwe technieken bij kijken. Daar moet je ook als toekomstig monteur in mee. Daarom zij ze bij de opleiding Tweewielertechniek van het Deltion College in Zwolle nogal in hun nopjes met de elektrische Harley-Davidson LiveWire, die geschonken is door de Amerikaans fabrikant om als lesmateriaal te gebruiken.

Oude Monnink Motors Borne/Hengelo heeft de motor klaargemaakt voor gebruik als lesmateriaal. Hoewel de studenten Tweewielertechniek al leren en werken met een elektrische KTM offroad en twee elektrische scooters ontbrak er nog een elektrische wegmotor op de opleiding.

Het gebruik van de Harley-Davidson LiveWire in de opleidingen Tweewielertechniek bij Deltion draagt bij aan de ontwikkeling van het lesmateriaal. En benadrukt de focus op vooruitstrevende en duurzame technologieën. Het biedt studenten de kans om te leren, en ervaring op te doen met de nieuwste technologieën. Wat de studenten helpt om niet alleen de huidige markt te begrijpen, maar ook om hen voor te bereiden te zijn op de toekomstige trends en ontwikkelingen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws