Nieuws

Eilandhoppen met de Kawasaki Versys 1000SE

De nieuwe Versys 1000SE is volgens Kawasaki met één doel voor ogen gemaakt, en wel om mee te reizen. Om dat te bewijzen organiseerde Kawasaki een meerdaagse motortrip op de eilanden Lanzarote en Fuertaventura. Geen straf nu het weer in Nederland zo guur is.

In plaats van grauwe wegen die bedekt zijn met een laag pekel, was het heerlijk rijden en genieten van de voorjaarszon, van de zeer bochtige wegen en vooral van de nieuwe Versys 1000. Een lekker licht sturende machine met een relaxt blok-karakter. Dit is duidelijk geen supersportmotor, maar hij blinkt uit in soepelheid en goedmoedigheid. Er zijn waarschijnlijk niet veel motorfietsen waarop je zo lekker ontspannen met twee man̸ vrouw (in welke combinatie dan ook) en bagage erop op vakantie door de bergen kunt toeren.

De hele test lees je in MotoPlus 04 (we waren net te laat terug voor MotoPlus 03) die vanaf 22 februari in de winkel ligt!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.