Persbericht

Eerste Honda Dream Dealer van Nederland officieel geopend

Afgelopen weekend stond niet enkel in het teken van paaseitjes zoeken. In Rotterdam bezocht een delegatie van Honda Benelux en MKC Moto de locatie aan de Strickledeweg voor de officiële opening van de eerste Honda Dream Dealer van Nederland.

Moto Rotterdam beschikt nu over een grote Honda showroom met eigen toegang, waarin de nieuwste modellen in de verschillende werelden te bewonderen zijn. De entree vormt de gezamenlijke toegang tot het Honda-domein én de motorkledingwinkel MKC Moto, die op de gehele eerste verdieping gevestigd is.

MKC Moto Rotterdam heeft de verhuizing naar de eerste verdieping aangegrepen voor het vernieuwen van het interieur en het uitbreiden van het motorkledingaanbod. “We kunnen hier nu elke motorrijder bedienen met een uitgebreid aanbod A-merken en een wisselend aanbod aan scherp geprijsde outletartikelen”, aldus Lewis Rigaux, retail directeur van MKC Moto.

Moto Rotterdam, met dealerschappen van Ducati, Honda, Kawasaki en Royal Enfield, en MKC Moto vormen de uitvalsbasis voor motorrijders uit de regio Rijnmond en omstreken. Naast kleding en nieuwe motoren kan deze er ook terecht voor een gevarieerd aanbod aan mooie occasions,  ook van andere merken. Gepassioneerd personeel en een uitgebreide en modern ingerichte werkplaats.

Bezoek MKC Moto Rotterdam en Moto Rotterdam aan de Strickledeweg 112 in Rotterdam, Spaanse Polder. Met 2 Bikerslounges dé tussenstop voor motorrijders bij uitstek!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws