Nieuws

Een zwaailichtenclub

Dit jaar is de Stichting Politie Voertuigen Groep Nederland (PVGNL) opgericht met als doel: het onderhouden van interne en externe contacten met leden en organisaties van politie voertuigen. Ook is er de mogelijkheid bijdrages te leveren in de breedste zin des woords.

PVGNL is een vereniging voor liefhebbers van Amerikaanse politie voertuigen. Leden (be)rijden en onderhouden hun Politie motoren en auto’s. Dit zijn veelal originele, uit actieve dienst gekomen, voertuigen, maar ook nauwkeurige replica’s. Ieders doel is een zo’n compleet mogelijke ex-politie auto of motor in perfecte staat terug te brengen.

Op de PVGNL website vind je naast details van de motoren en auto’s, informatie over de stichting PVGNL en heel veel foto’s/video’s van bezochte evenementen.
De vereniging doet geregeld mee aan diverse uiteenlopende evenementen. Ze zijn vaak aanwezig bij onder andere optochten, open dagen, jubilea van politie, brandweer en hulpdiensten.

Ook worden ze regelmatig gevraagd om deel te nemen aan goede doelen evenementen en ritten, bijvoorbeeld: Opkikker dagen, Hoogvliegers, ZOO-dreamnights, Truckruns etc.
De PVGNL zit ook op  op Facebook. Wie niet?

Op de foto staat een Victory Enforcer. Die is zo nieuw dat hij waarschijnlijk nog niet in de bestanden zit. Maar is leuk genoeg om te zien.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Langere garantie bij KTM

Langere garantie bij KTM

28 maart, 2024

KTM gaat de garantie op haar 2024-modellen met LC8c- en LC8-krachtbron verlengen naar respectievelijk 4 en 3 ...

Overig nieuws