Nieuws

Een weekendje voor de tv…

Hoewel 21 maart de lente officieel is begonnen, voorspelt de buienradar komend weekend nog weinig goeds en doet ook de temperatuur nog niet echt denken aan het voorjaar. Dat wordt dus weer een weekendje bankhangen en dat is ook helemaal geen straf, want komend weekend zit barstensvol motorsport op tv!

Vanmiddag zijn van 15.30 tot 19.45 uur de vrije trainingen van de MotoGP in Qatar te volgen op Eurosport.

Zaterdag 28 maart zijn er opnieuw MotoGP vrije trainingen van 15.30 tot 19.15 uur op Eurosport op tv. Aansluitend is er dan Speedway en vanaf 22.00 uur kun je gaan kijken naar de Abu Dhabi Challenge auto- en motorrally.

Zondag wordt helemaal een drukke tv-dag, vooral als je naast motorsport ook nog van Formule 1 houdt. De F1 GP van Maleisië begint ’s ochtend om 9.00 uur en is live te volgen op betaalzender Sport1 of op de gratis Duitse RTL-zender.

Vanaf 14.45 uur wordt het tijd om klaar te gaan zitten voor de eerste wegrace-GP van 2015, verreden in Qatar en uitgezonden op Eurosport. Deze uitzending begint met de warmup-trainingen en duurt tot 21.00 uur. Met de MotoGP-race vanaf 19.45 uur.

Ben je geen raceliefhebber maar hou je van motocross, dan kun je om 17.00 uur op het puntje van je stoel gaan zitten voor de Argentijnse motocross-GP. Zowel beide MX2-heats (met Jeffrey Herlings) als beide MXGP-heats (met Glenn Coldenhoff) worden uitgezonden tot 22.00 uur op Eurosport 2 èn op MotorsTV. Wie nu nog klaagt dat er nooit motorsport op tv is…

 

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws