Nieuws

Een vegetarische BBQ?

Jawel. En dat is inmiddels zowat een instituut waar motorcamping Het Dijkje lokaal wereldberoemd door is.

Het Dijkje is een kleinschalige motorcamping met een eenvoudige Bed & Ontbijt accommodatie in Eck en Wiel (gemeente Buren, vlakbij Maurik) in de Betuwe. De regio Rivierenland is een prachtig gebied om motor te rijden, te fietsen of een wandeling te maken. Aan de overkant van de Rijn (op slechts 2 km afstand) vindt je de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en aansluitend de Veluwe.

De camping is een echte motorcamping, auto’s / caravans / campers zul je hier niet zien, alleen motoren en tenten. Een fietser of wandelaar die zich thuis voelt tussen de motorrijders is echter ook van harte welkom. 

De vegetarische BBQ is op de 26ste

Het vegetarische barbecue ‘pakket’ bestaat uit diverse vegetarische vleesvervangende producten en andere lekkernijen zoals gepofte aardappels, gebakken groente en fruit, gevulde parika, stokbrood, salade, sla en diverse sauzen.

Voor 19 Euro kun je heerlijk eten, met na afloop een kopje koffie. Uiteraard kunnen we de volgende ochtend ook een ontbijt voor je verzorgen. Zowel barbecue als ontbijt graag van tevoren opgeven zodat we voldoende spullen kunnen inkopen.

Voor de vleeseters: laat je eens verrassen en ervaar dat barbecuen zonder vlees ook heel erg lekker kan zijn.

www.dijkje.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.