Nieuws

Een prijs voor TLM!

Tijdens de jaarlijkse Piaggio World Dealer Convention in Monaco heeft exclusief Moto Guzzi dealer TLM geheel onverwacht, uit handen van de Country Manager van Nederland en de Export Manager van Piaggio S.P.A., een Award uitgereikt gekregen ten overstaan van de belangrijkste dealers uit het wereldwijde netwerk.

Middels de award spreekt Piaggio S.P.A. haar dank uit voor de bijdrage en steun welke TLM de afgelopen jaren heeft geleverd aan het merk Moto Guzzi en haar fabriek. De award is in het bijzonder uitgereikt, omdat TLM binnen het Piaggio netwerk:

a. De meeste motorfietsen in de BeNeLux heeft afgenomen.
b. Een grote bijdrage heeft geleverd aan marktontwikkeling in een onder druk staande markt.
c. Het vertrouwen in het merk nooit verloren heeft.
d. Verantwoordelijk is voor meer dan 25% van de registraties binnen Nederland.
e. Een substantiële bijdrage heeft geleverd aan het 90-jarige jubileumevenement in Mandello.

"Wij zijn bijzonder trots en vereerd om de award uitgereikt te hebben gekregen. Het is een bevestiging dat de inspanningen die wij geleverd hebben niet onopgemerkt zijn gebleven en het geeft bovendien ook aan dat het relatief kleine merk Moto Guzzi binnen het megacocnern Piaggio de aandacht krijgt die het verdient!" Aldus Martijn Kramer en Michiel Kramer, eigenaren van TLM.

Tijdens de World Dealer Convention werd verder uitvoerig gesproken over de toekomst van Moto Guzzi en die ziet er zeer rooskleurig uit! Er worden ettelijke miljoenen uitgetrokken voor de verdere ontwikkeling en positionering van Moto Guzzi binnen de motorwereld. Het fabrieksterrein zal verder gemoderniseerd worden en er zal een nieuw museum verrijzen. Bovendien wordt de modellenlijn verder uitgebreid; vanaf Maart wordt de vernieuwde V7 lijn al leverbaar en in September 2012 komt de volledig nieuw ontwikkelde California uit; een imposante 1400cc Cruiser!

… en onze redacteur die ‘guzzicali2’ als password heeft verbaasde zich nergens over…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws