Nieuws

Een nieuwe kleurstelling voor de Hypermotard SP

Een nieuwe kleurstelling voor de Hypermotard SP

Een sportievere kleurstelling, geïnspireerd op Ducati Corse, voor de Hypermotard SP, onthuld door Troy Bayliss en Carlos Checa op de WDW2014 in Misano

Net als de andere motorfietsen uit deze familie, is de hypermotard SP voorzien van de nieuwste generatie 821cc Testastretta 11° motor met 110 PK en een Trellis buizenframe.
Het SP model, in race-stijl, beschikt over drie Riding Modes (Race: 110 PK, Sport: 110 PK en Wet: 75 PK) afgeleid van de 1199 Panigale en is uitgerust met het Ducati Safety Pack (DSP) met  3-niveau ABS remsysteem (kan uitgeschakeld worden) en 8-niveau traction control.

De Hypermotard SP heeft een volledig instelbare Marzocchi 50mm upside down voorvork met een slag van 185mm, dit zorgt voor uitstekende prestaties en een geweldige wegligging in samenwerking met de volledig instelbare Öhlins monoshock. De Hypermotard SP is uitgerust met een Pirelli Diablo Supercorsa SP 120/70 x 17 voorband en een 180/55 x 17 achterband op 3-spaaks gesmede aluminium velgen, met hetzelfde design als de 1199 Panigale S.
De SP versie wordt compleet gemaakt met een aantal exclusieve onderdelen: carbon voorspatbord en motorblok covers, radiale pomp met 5 standen en een speciaal zadel.

Met een zithoogte van 890mm (kan 20mm verlaagd worden met een laag zadel) en de technische specificaties, is het drooggewicht van de Hypermotard SP slechts 171 kg.

De Hypermotard SP in deze nieuwe kleurstelling is vanaf september 2014 verkrijgbaar bij uw officiële Ducati dealer voor dezelfde prijs als de vorige versie € 16.690 incl. BTW en BPM.

Kijk voor alle informatie op https://ducati.nl/bikes/hypermotard/hypermotard_sp/tech_spec.do

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws