Nieuws

Een navigatietraining

Bij: Van der Heyden Motors Navigatie informatie avond op donderdag 25 juni Veel motorrijders rijden met een navigatiesysteem op hun motor.

Een navigatiesysteem heeft zeer veel mogelijkheden en niet iedereen weet wat er allemaal (nog meer) mogelijk is met zijn of haar systeem. Wil jij ook alles uit je navigatiesysteem halen? Geef je dan op voor de gratis navigatietraining van Jan Boersma bij Van der Heyden Motors. De avond is interessant voor diegene die al een navigatiesysteem hebben of van plan zijn om er één aan te schaffen.

Jan Boersma, mede-oprichter van Tyre to Travel, is motorrijder in hart en nieren. In de afgelopen jaren maakte hij vele motorreizen. Na een aantal van die reizen is Jan gaan nadenken over een manier om op een goede wijze GPS-reizen te kunnen samenstellen en in zijn navigatie te uploaden. Dat heeft geleid tot het programma Tyre, dat inmiddels al meer dan 500.000 gebruikers telt. Een avond met Jan Boersma is leuk en leerzaam. Aan het eind weet je zeker dat je met een goed gekozen navigatiesysteem veel meer lol uit je motor haalt. Zowel de werking van je navigatie als het samenstellen van routes komt uitgebreid aan bod.

De training is GRATIS, echter meldt je wel op tijd aan want het aantal plaatsen is beperkt en VOL=VOL.

19.30 aanvang
20.15 pauze
20.30 beantwoorden van vragen
21.15 einde

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws