Nieuws

Een navigatietraining

Bij: Van der Heyden Motors Navigatie informatie avond op donderdag 25 juni Veel motorrijders rijden met een navigatiesysteem op hun motor.

Een navigatiesysteem heeft zeer veel mogelijkheden en niet iedereen weet wat er allemaal (nog meer) mogelijk is met zijn of haar systeem. Wil jij ook alles uit je navigatiesysteem halen? Geef je dan op voor de gratis navigatietraining van Jan Boersma bij Van der Heyden Motors. De avond is interessant voor diegene die al een navigatiesysteem hebben of van plan zijn om er één aan te schaffen.

Jan Boersma, mede-oprichter van Tyre to Travel, is motorrijder in hart en nieren. In de afgelopen jaren maakte hij vele motorreizen. Na een aantal van die reizen is Jan gaan nadenken over een manier om op een goede wijze GPS-reizen te kunnen samenstellen en in zijn navigatie te uploaden. Dat heeft geleid tot het programma Tyre, dat inmiddels al meer dan 500.000 gebruikers telt. Een avond met Jan Boersma is leuk en leerzaam. Aan het eind weet je zeker dat je met een goed gekozen navigatiesysteem veel meer lol uit je motor haalt. Zowel de werking van je navigatie als het samenstellen van routes komt uitgebreid aan bod.

De training is GRATIS, echter meldt je wel op tijd aan want het aantal plaatsen is beperkt en VOL=VOL.

19.30 aanvang
20.15 pauze
20.30 beantwoorden van vragen
21.15 einde

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.