Nieuws

een mooie helm

Als fabrikant van de allereerste systeemhelm, heeft Caberg een reputatie hoog te houden. Met de DUKE systeemhelm leveren zij wederom een mooi stuk werk af.

Deze systeemhelm is helemaal ontworpen en gemaakt in Italië. Eindelijk dus weer eens een echt Europees product.

De nieuw ontworpen polycarbonaat schaal, met geïntegreerd zonnevizier, heeft een dubbele P/J homologatie, wat betekent dat de helm in dicht geklapte positie een ECE-keuring heeft als integraalhelm, en in geopende stand een ECE-keuring als Jethelm. Verder wordt deze Duke standaard geleverd met Pinlock fitted vizier.

De speciale nekrand dringt omgevingsgeluiden en hinderlijke windruis terug, waarbij de volledig uitneembare en uitwasbare hypoallergeen binnenwerk en wangkussens optimaal draagcomfort garanderen. De vernieuwde kin en-topventilatiemogelijkheden zorgen voor verkoeling, door de rijwind maximaal door een gekanaliseerde EPS kern te stuwen, waardoor een goede doorstroming van frisse lucht ontstaat.

De Duke is leverbaar in de maten XS t/m XL, in diverse kleuren. Natuurlijk is deze systeemhelm voorbereid voor gebruik van het nieuwe "Just Speak Easy" Bluetooth communicatiesysteem van Caberg. De adviesverkoopprijs van de Duke bedraagt € 199,95.

Voor meer informatie en verkoopadressen in Nederland kunt u informeren via www.xtravus.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.