Nieuws

Een mijlpaal voor de KNMV

De KNMV heeft een schitterende mijlpaal bereikt: sinds november 2012 telt de in Arnhem gevestigde overkoepelende motorbond 55.000 leden. Bijzonder en uniek in een periode waarin ook de motormarkt de gevolgen van de recessie ervaart. De bereikte mijlpaal wordt mét de leden gevierd door middel van winacties op Facebook en Twitter.

Directeur Patrice Assendelft:  “Wij zijn erg blij met het feit dat 55.000 motorrijders hun vertrouwen in ons stellen en daarmee profiteren van alle voordelen van het KNMV-lidmaatschap. Het is van groot belang dat zoveel mensen zich bundelen, dat geeft ons de kans om een krachtige vuist te maken tegen maatregelen die niet in het belang zijn van motorrijders zoals bijvoorbeeld de voorgestelde APK-plicht voor motoren.”

Winacties op Facebook en Twitter
Uiteraard wordt de mijlpaal gevierd met de leden. De KNMV doet dat een week lang met winacties op social media waarin het getal ‘5’ centraal staat. 
Via www.facebook.com/motorbondKNMV maakt men door het delen van de speciale actiebanner kans op één van de vijf Total Happy Fuel Cards ter waarde van € 55. De actie kent een bijzondere twist: wanneer de banner 550 likes heeft (of 550 keer is gedeeld), wordt er als bonus onder alle deelnemers een TomTom Urban Rider ter waarde van € 304,99 verloot.

Tegelijkertijd is er op Twitter elke dag een nieuwe retweetactie, waarbij de volgers van de KNMV (www.twitter.com/knmv) kans maken op de volgende prijzen:

5 sets MotoSafe oordoppen
4 Motoport waardebonnen t.w.v. € 50,-
5x abonnement op Motoplus
5x abonnement op Noppennieuws

5x Total Happy Fuel Card t.w.v. € 55,-

 

bron:KNMV

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws