Nieuws

Een lekkermakertje: Er komt weer een Ducati Scrambler

ducati scramblerGeboren in Bologna en het hart van motorrijders gestolen, nu terug in 2015 – De Ducati Scrambler

Er komt een nieuwe Scrambler. En de PR mensen en Marketeers hebben het er reuze druk mee.

Ducati kondigt officieel de nieuwe Scrambler aan die in 2015 gelanceerd zal worden
Ducati medewerkers in Bologna mochten het speciale eerste prototype aanschouwen
De speciale website Scramblerducati.com toont de ontwikkeling van het project online

Ducati verraste haar medewerkers van de fabriek in Bologna toen ze op maandag 9 juni aankwamen op hun werk, met een exclusieve preview van het Scrambler prototype die in 2015 gelanceerd zal worden. De medewerkers arriveerden in een sfeer die past bij het nieuwe model, op een strand met muziek en surfboards, eetkraampjes en een grote gele container waarin enkel zij het nieuwe model konden aanschouwen.

Na vele jaren van geruchten en speculatie rond het project, werd het bestaan van de Ducati Scrambler stijlvol bevestigd met een creatieve, interne stunt op het hoofdkwartier van de Italiaanse fabrikant en werd de belofte gemaakt dat het nieuwe model vanaf begin 2015 beschikbaar zal zijn.

De beslissing van Ducati om het nieuwe model als eerst aan haar werknemers te tonen, onderstreept de waardering die zij heeft voor haar personeel. Zij worden beschouwd als het kloppend hart van het bedrijf. Samen met hen creëert een speciaal team voor dit project een hele wereld rond de Scrambler met een levensstijl van plezier, creativiteit en vrije expressie, zoals ook het hiervoor geïmproviseerde strand suggereert.

Terwijl de nieuwe Scrambler gecreëerd is met dezelfde kernwaarden die hebben bijgedragen aan een belangrijke periode van de geschiedenis van het bedrijf in de jaren 60 en 70, lijkt het nieuwe model het oorspronkelijke model te herinterpreteren op een volledig up-to-date manier. Bevestiging van de Scrambler zal ongetwijfeld duizenden fans die al jaren dromen van een dergelijk project blij verrassen.

Met de pure vorm van plezier wordt van de nieuwe Ducati Scrambler gezegd dat het de perfecte combinatie vertegenwoordigt van het traditionele en het hedendaagse, terwijl een terugkeer wordt gemaakt naar de pure essentie van motorrijden – twee wielen, breed stuur, een eenvoudig motorblok en heel veel plezier.

Er zijn nog geen officiële beelden vrijgegeven en geen van de gelukkige medewerkers die in de grote gele container waren mochten foto’s nemen. Maar Ducati bevestigt dat de nieuwe Scrambler dit najaar onthuld zal worden en beschikbaar is vanaf begin 2015 bij Ducati dealers wereldwijd.

Iedereen die de fascinerende ontwikkelingen van het project op de voet wil volgen, kan de speciale website https://www.scramblerducati.com bezoeken, of de content over de nieuwe Scrambler opzoeken via de #scramblerducati hashtag.

 

… maar of hij mooier wordt dan het Origineel?

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...
Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws