Nieuws

Een jethelm 2.0

Voor motorrijders die geen ‘systeem’ of ‘concept’ op hun hoofd willen hebben maar die gewon een helm willen dragen en de wind in hun gezicht willen voelen:

De ROOF Rover is een jethelm met een opklapbaar, optisch zuiver, gelaatsscherm. En let op: Zelfs de beschermfolie over dat vizier is zo helder dat we hem bijna over het hoofd zagen.

Dit innoverende model is weer het zoveelste bewijs dat Claude Morin zich niets aantrekt van wat er al was. Hij heeft altijd weer de drang om te vernieuwen.

De buitenschaal van de helm is gemaakt van Glasfiber versterkt met Carbon. Deze motorhelm heeft een aerodynamisch Panorama vizier. Dat geeft voor verstokte jethelm dragers een ongekende stilte tijdens langere, snellere ritten.  Het valt niet op, maar de buitenschaal heeft een heel klein slim ingebouwd randje tegen de laagstaande zon.

De kinband heeft een MicroLock sluiting. Dat werkt snel en is nauwkeurig af te stellen. De voering is uitneembaar en kan worden gereinigd. De slimme Venturi ventilatie zorgt ervoor dat je ook in de zomer het hoofd koel kunt houden. Deze ROOF ROVER motorhelm heeft uiteraard een ECE 22-05 J keurmerk en is zoals ervaren prima geschikt voor de langere afstanden.

De prijs is € 249,-. Er zijn ook Dark Smoke en spectaculaire spiegelvizieren leverbaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.