Nieuws

Een heel speciale Kawa

Kawasaki introduceert exclusieve Ninja ZX-10R Sykes replica

Kawasaki werd afgelopen weekeinde de absolute nummer 1 in de World Superbikes. Om te vieren dat het merk met Tom Sykes wereldkampioen is komt Kawasaki met een exclusieve Sykes Replica.

Er komen totaal slechts 10 motoren beschikbaar voor de Benelux. De Replica’s zijn kwalitatief hoogwaardig gespoten in het exclusieve Kawasaki Factory Racing Team design en niet van echt te onderscheiden. Tot in detail zijn de logo’s en de kleuren van het fabrieksteam overgenomen.

De Ninja ZX-10R komt hiernaast met een LeoVince uitlaat die de motor nog lichter en krachtiger maakt. Het gehele pakket, spuitwerk en extra’s, heeft een waarde van € 3.200,- en wordt exclusief voor deze oplage eenmalig geleverd voor slechts € 1.447,- (incl. BTW, consumentenprijs)! Tom Sykes heeft immers 447 punten gescoord in het kampioenschap.

Gesigneerd door Tom Sykes
Als extra gift voor de tien kopers van dit exclusieve model wordt de motor geleverd met een exclusieve tekening van Tom Sykes in actie op de Ninja. De tekening wordt gemaakt door Diederick de Vries en wordt voorzien van de handtekening van Tom Sykes zelf!
Dit jaar nog geleverd

Vanwege de levertijd (elke motor wordt met de hand gespoten, en heeft 2 maanden levertijd) kunnen consumenten die nu beslissen de motor bij hun Kawasaki dealer verwachten rond de kerst van dit jaar! Consumenten kunnen bij iedere officiële Kawasaki dealer deze special bestellen.

Fans vieren mee
Voor alle fans die al een ZX-10R Ninja rijden komt Kawasaki met een officiële WSBK KRT Sticker Kit die vanaf vandaag te bestellen is bij de Kawasaki dealer. De kit vertegenwoordigt het officiële Kawasaki Racing Team design en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ter ere van het door Kawasaki gewonnen kampioenschap wordt de kit aangeboden voor een “overwinnings-actieprijs” van slechts € 125,-

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws