Nieuws

Een feest in Giessen

Denk niet aan een ‘ Project X’  maar aan een evenement voor techniek- en snelheid minnende motorrijders. De ME kan dus lekker thuis blijven.

Hoegee Suzuki Performance (op de Ambachtsstraat 5a in Giessen) organiseert op 29 september een outlet verkoop. Dat is leuk om te weten. Maar het is slechts een randvoorwaarde die ook voor poster- en spandoeken verzamelaars interessant kan zijn.

Die verkoop mis alleen de aftrap. Want:

Zowel het land van Heusden en Altena als de Bommelerwaard is van oudsher verbonden met de motorsport. 40 jaar geleden organiseerde men in Giessen al straatraces. Op 29 september as. laat stichting KMEG, onder auspiciën van Classic Race Team, op unieke oude motoren vroegere tijden herleven.
Oude motoren zoals Jawa, Norton, BSA, Suzuki, Kreidler, Ducati, Benelli zijn straks in Giessen te bewonderen. Bij de classic races gaat het niet om de snelste tijden maar wie is de meest constante rijder. Deze “demo races” zijn een leuk uitje voor het hele gezin!

Suzuki Coureurs.
Een aantal ‘Suzuki coureurs’ zullen vertegenwoordigd zijn er zij rijden op motoren welke door Hoegee Suzuki Performance geprepareerd zijn.

Rijders zoals Nederlands kampioen Stuart Voskamp, Nigel Walraven, Erwin Druiff, Wayne Tessels en niet te vergeten onze streekrijder Peter Schalken uit Dussen en vele anderen zullen de motoren van “deze tijd” laten zien en horen.
Het zal een dag vol spektakel worden waar het voor iedereen mogelijk is om een “Meet en Greet” met één van de coureurs te hebben of ze alles te vragen wat je altijd al hebt willen weten.

Er zal een professionele fotograaf zijn om dit op een “plaatje” vast te leggen.
Ook is het mogelijk om als een “echte coureur” met een motor een actie foto te laten maken.

De Outletdag bij Hoegee
Deze dag start met de outlet verkoop van o.a. (race) onderdelen, banden, kleding etc… aan de Ambachtstraat 5a in Giessen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws